Drop-in & Workshops

Viktig information!

Välkommen på drop-in! Se tider och priser nedan! Om du har varit hos oss tidigare behöver du inte anmäla dig. Håll koll på veckans tema i magdans på vår sociala media, se längst ner på denna sida. För dig som besöker oss första gången, se terminens drop-in-klasser nedan och anmäl ditt intresse för att få mer information. Avgiften swishar du till 1233604063 när du kommer. Vill du läsa mer, kan du gå in på sidorna om de olika danserna.

Vill du gå en intensivkurs, workshop eller helgkurs? Se aktuella workshops nedan. Anmäl ditt intresse så skickar vi mer information. Om du redan har information om workshopen och vill göra en anmälan ska du gå till anmälningssidan, leta upp rätt ruta och fylla i anmälningsformuläret.

 

Vilken klass/workshop är du intresserad av?

Du hittar oss högst upp i Musikens Hus i Majorna på Djurgårdsgatan 13. Vi ses!

Om Magdans & Orientalisk dans

Inom orientalisk dans möter vi många olika stilar och danstraditioner, allt från modern magdans till olika arabiska folkdanser. Vi lär ut teknik, koreografi och improvisation.

Arabesque Academy har lärare i orientalisk dans med en djup och bred kunskap om dansens historia, mångfald och teknik. Arabesque har även en showgrupp som turnerar på internationella festivaler vilken gör att skolan håller sig uppdaterad i ämnets utveckling, såväl sceniskt som pedagogiskt.

Vi har på oss bekväma kläder som är sköna att röra sig i. Vi dansar gärna barfota, men strumpor går bra om det känns bekvämare. Om man vill kan man ha en sjal runt höften för att accentuera rörelserna i dansen. Arabesque samarbetar med Ingrids Dansshop. Spana in fina orientaliska danskläder och olika sjalar på www.ingridsdansshop.se

Tack för din anmälan!

Din anmälan är nu skickad. Du ska inom kort få en bekräftelse till din mejladress. Ibland kan den hamna i skräpposten så kolla där om du inte får något i din vanliga inkorg.